Un adolescent de 16 ani din comuna Parava este cercetat penal pentru furt calificat dupa ce a sustras dintr-o locuinta un tricou si o pereche de pantaloni cu care s-a imbracat. Adolescentul si-a petrecut noaptea inlocuinta respectiva si in alte doua case din localitate.

Polițiștii din comuna Parava au fost sesizați de către L. Maria, de 54 ani , din localitate, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuința sa, a tatălui ei, de 79 de ani și a unui vecin de 56 de ani.

Din cercetări polițiștii au stabilit că în perioada ianuarie-august părțile vătămate au fost plecate în străinătate, iar locuințele lor au rămas nesupravegheate.

Tot din cercetări a rezultat că în săptămâna 04-11 august, un minor de 16 ani a pătruns prin efracție în locuința femeii de 54 de ani și a sustras un tricou și o pereche de pantaloni, în valoare de 50 de lei. Minorul a petrecut noaptea în interiorul locuinței și la plecare a abandonat pantalonii și cămașa cu care fusese îmbrăcat în momentul pătrunderii în locuință.

In zilele următoare a pătruns succesiv în celelalte două locuințe, în care a petrecut câte o noapte, abandonând la plecare uneltele folosite pentru forțarea încuietorilor imobilelor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ