La data de 16 octombrie a.c., polițiștii au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a trasportului ilegal de materiale lemnos.

În cadrul acțiunii, în comuna Hemeiuș a fost depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Agăș, care transporta material lemnos cu o autoutilitară.

S-a stabilit că tânărul nu deținea documente legale pentru cantitatea de 8,044 m.c. cherestea transportată.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2000 de lei.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat O.S. Fintinele.

În comuna Stănișești, pe DJ243B, polițiștii au identificat în trafic o autoutilitară înmatriculată în județul Vrancea, la volanul căreia se afla un tânăr de 25 de ani, care era însoțit de un alt bărbat de 35 de ani.

Din verificări a rezultat că autotutilitara transporta 4,50 m.c. material lemnos, esențe salcâm, stejar și carpen, aparținând bărbatului de 35 de ani.

Cel în cauză nu deținea documente pentru materialul lemnos, fapt pentru care față de acesta s/a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2000 de lei.

De asemenea, s-a dispus confiscarea materialului lemnos, care a fost predat O.S. Zeletin.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

 1. In satu Ludasi com-Balcani este un batran necajit care a facut o conventie cu paduraru si curata padurea si duce cu caruta cu un singur cal numai craci subtiri pe care le vinde la oameni saraci cu 100 de roni ,
  Sefu de post din comuna Pirjol vazandul mereu cu caruta , il avertizeaza sa-i aduca si lui 2-3 carute de lemne groase daca nu il amendeaza , ,
  Acum ce trebue sa faca batranu sa cumpere bon pentru 2-3 carute de lemn gros si sa duca la sefu de post care au niste salarii pe care nu le merita ,;
  Acest Sef de post Maxim are stana de oi la Frumoasa -Balcani si intretine stabaraia pentru ca el sa-si pastreze postu ,
  Tirurile cu lemne care trec zilnic de ce nu sant intrebati unde se duc ?
  NE MIRAM CA SA SCHIMBAT CLIMA ,,

 2. MAFIA DIN BACAU o intrece pe cea din Italia sau din alte tari cu traditie in asa ceva.
  In aceste afaceri cu lemn sunt bagati cei mai mari sefi din politie, ingineri si directori de la romsilva, juristi, primari etc.
  Nu ar mai incapea in puscarii cat de multi sunt in toata tara.
  Dar ce e mai grav este faptul ca nu se face nimic concret pt stoparea acestei nemernicii care ne afecteaza sanatatea tuturor.

LĂSAȚI UN MESAJ