S-a redeschis un subiect delicat pentru chiriasii care locuiesc in cartierul ANL Bucegi: acoperisurile degradate au facilitat din nou infiltratii in plafoanele de la etajele superioare, in urma ploilor de la sfârsitul lunii trecute.

Chiar daca constructiile sunt relativ noi, iar din exterior lucrurile par sa fie in regula, chiriasii care locuiesc la etajele superioare au de suferit de fiecare data când ploua afara.

„Problemele legate de acoperisuri am avut inca din anul 2011. Am facut adrese la Primaria Bacau, la Agentia Nationala pentru Locuinte si la Inspectoratul de Stat in Constructii, intrucât unele blocuri sunt in garantie. La vremea respectiva, reprezentantii firmei care au facut lucrarea s-au deplasat la fata locului si au remediat deficientele, insa, infiltratii apar in continuare.

Prin urmare am facut o noua adresa, cu rugamintea de a fi rezolvate problemele semnalate pâna la inceperea sezonului ploios”, declara Bogdan Bordeianu, presedintele Asociatiei ANL Bucegi. Pe timp ploios, chiriasii de la etajele superioare recurg la tot felul de artificii pentru ca sa nu le curga apa in cap.

„Punem bidoane, ligheane si oale in pod ca sa nu ne curga toata apa in casa. Am auzit ca la alte blocuri, oamenii au cumparat folie de plastic si au montat-o pe sub tabla, ca apa sa se prelinga mai departe. Cu astfel de practici rezolvam problema pe moment si ramân la parerea ca trebuie reparate cu simt de raspundere acoperisurile. Ne vom confrunta cu precipitatii mult mai mari, cu furtuni si viscol. Daca placile nu sunt fixate cum trebuie la imbinari, ne vom trezi in curând fara acoperis”, spune Vlad Capra, chirias.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Puneti mana si mai faceti si voi ceva,nu mai asteptati pleasca de la stat,ca altii platesc chirii de sute de euro pt un apartament,nu cat dati voi.Tipic romanesc-sa asteptam sa ne faca altul treaba.Toti locatarii sunt obligati sa suporte reparatiile la acoperis.

  2. ACEEASI PROBLEMA SE INTAMPLA SI LA ANL-URILE LUATE CU CREDIT IPOTECAR DE PE STRADA FAGARAS 23B-BLOC4(INCLUSIV BLOCURILE 1,2,3)DATE IN FOLOSINTA IN 2009).REALIZATE DE CONEXTRUST SA SI RUSTRANS SRL BACAU-CONDUSE DE D-NUL VIOREL RUSU.S-AU TRIMIS SESIZARI SCRISE SI VERBALE,DAR NU AI CU CINE DISCUTA.SE DA VINA PE ARHITECT,CEI CARE AU RIDICAT CONSTRUCTIILE RESPECTIVE NU SI-AU DAT AVIZUL?NU AU VERIFICAT PROIECTUL?NU SUNT PROFESIONISTI ABSOLUT DELOC.AM FACUT IMPRUMUTURI DE LA BANCI PT.CREDITE SI EI SI-AU BATUT JOC.AU FOLOSIT CELE MAI PREOASTE MATERIALE DE CONSTRUCTII ,IAR D-NUL VIOREL RUSU SI-A LUAT PROFIT MAXIM.NU AU FOST CONTROLATI DE NIMENI.

LĂSAȚI UN MESAJ