La data de 20.11.2014, în jurul orei 17.30, un bărbat de 53 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe str George Bacovia din localitate, a surprins și accidentat o persoană de sex feminin, care era angajată regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni prevazută cu indicator și marcaj.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internare.

Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

PUBLICITATE

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

• La data de 20.11.2014, în jurul orei 18:00, o persoană de sex feminin, de 36 de ani, care conducea un autoturism pe strada Energiei din Bacău, a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin de 37 de ani, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, unde a primit îngijiri medicale fără a fi necesară internarea.

Conducătoarea auto şi victima au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ