O tamponare in lant a patru vehicule. Scenele descarcerarii au fost de cosmar. Un ranit grav a murit în ambulanta, dupa un stop cardiac. Un altul a murit în urma impactului, având capul despicat si gâtul rupt.

Sâmbata, pe DN 15, în Buhusi, în apropierea Salii polivalente, un carambol rutier infernal a socat prin efectele sale. Un autoturism Peugeot (CT), care se deplasa spre Piatra Neamt, a redus viteza, pentru a evita doua persoane de pe carosabil.

accident buhusi (2)

Un TIR aflat în urma sa a frânat, fara a lovi autoturismul Peugeot. Din spate venea o duba (NT. 07-FHJ) care nu a putut evita impactul cu TIR-ul. Duba a intrat pur si simplu cu partea din fata sub vagonul TIR-ului, partea din spate ramânând suspendata în aer.

TIR-ul, sub influenta socului, s-a izbit de Peugeot. O a patra masina, un autoturism SEAT, înmatriculat în Neamt, s-a izbit de duba.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ