La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, pe D.N. 11, în afara localităţii Măgura, s-a produs un accident rutier, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Două persoane au fost transportate la S.J.U. Bacău pentru îngrijiri medicale şi au rămas internate.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă la faţa locului a rezultat că un bărbat de 55 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe D.N. 11, în afra localităţii Măgura, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum (succesiune de curbe), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un şant consolidat aflat pe partea dreaptă a sensului de mers Oneşti-Bacău.

PUBLICITATE

Cei doi pasageri din autoturism, un bărbat de 61 de ani din Bacău şi un bărbat de 56 de ani din comuna Tamaşi, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale şi au rămas intenaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ