La data de 01.10.2015, in jurul orei 10:05, pe DN 2, km 300+800 metri, in interiorul localitatii Dumbrava, judetul Bacau, în timp ce o femeie de 63 ani, din comuna Filipesti, conducea autoturismul pe directia Roman-Bacau, pe fondul unei cauze medicale, persoana in cauza fiind cunoscuta cu afecțiuni medicale, a pierdut controlul autovehiculului pe care il conducea, a părăsit partea carosabilă și a lovit un podeț betonat aflat pe partea dreapta a sensului de mers Roman-Bacau.

În urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Judetean Bacau, pentru îngrijiri medicale.

Conducatoarea auto nu a putut fi testata cu aparatul etilotest, recoltandu-i-se probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ