A treia editie a Raliului Moldovei este programata sa aiba loc intre 12 si 14 septembrie in Moinesti si Bacau. Prezentarea oficiala a masinilor si echipajelor va avea loc joi, 12 septembrie, de la ora 20.30. Masinile vor defila prin oras, de la Arena Mall, unde este stabilit parcul tehnic, pâna la scena care va fi amenajata in fata Prefecturii.

Aici se da startul festiv prin prezentarea pilotilor si a masinilor care vor intra in concurs si se va organiza o sesiune de autografe. La hotelul Decebal se deschide un centru de informare, care va functiona câteva ore pe zi si unde concurentii se vor inscrie si isi vor echipa masinile cu GPS-uri.

Prima zi de intrecere este programata vineri, 13 septembrie, in zona Moinestiului. Concurentii vor parcurge de doua ori un traseu de 26,22 km. Dupa proba, concurentii vor merge spre Bacau, pe circuitul de la Speed Park, pentru o proba speciala. Aceasta va fi transmisa in direct de TVR si GSP TV.
A doua zi de concurs, pe 14 septembrie, concurentii vor pleca de la Arena Mall pentru opt probe impartite in trei bucle. Ambele zile de concurs se vor incheia la ora 20.00 cu doua concerte sustinute de trupa Compact , respectiv Crush si Alexandra Ungureanu.

PUBLICITATE

Bacaul e unul din cele opt orase din România care organizeaza astfel de evenimente si al doilea din Moldova alaturi de Iasi.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ