La data de 8 octombrie a.c. în jurul orei 02.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o persoană de sex masculin a spart geamul de la usa de acces a unui club din municipiul Bacău.

Patrula de siguranţă publică ce s-a deplasat la faţa locului a depistat în apropierea clubului respective un bărbat de 27 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei.

Din verificări a rezultat că acesta aflăndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, în jurul orei 02.30 a încercat să intre în club pentru a consuma alcool şi întrucât uşa nu se deschide a a spart geamul.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Da,clubul este celebra bomba de ultima speta TRILULILU,PAPARAZZI,MANELE,si o suta de alte nume cu aceeasi conotatie.Voi jurnalistii ati putea avea subiecte cu miile daca ati aparea pe la ore tarzii si mai spre sfarsitul saptamanii . Locatarii din blocul” Select” sunt terorizati de scandaluri si batai, spre exemplu,in seara respectiva ,patru indivizi il tarau pe unul din mijlocul strazii spre trotoar in timp ce altul il lovea cu picioarele in burta,coaste,spate,solduri ,peste tot; bietul baiat distrus in bataie a reusit sa fuga balabanindu-se,fara un pantof,cat a putut .Politia a venit cu PATRU MASINI,dar individul scandalagiuA RAMAS INJURAND SI URLAND pe strada.In plus,TOTI INDIVIZII CARE BEAU CAT POT IN ACEASTA MIZERIE DE SPELUNCA ,URCA LA VOLAN SI PORNESC IN TROMBA ,PE CONTRASENS,CUM AU CHEF, NU stiu ce plile au patronii ,decat niste relatii pe sus,de acest local nu se inchide ,cu toate reclamatiile si problemele semnalate. Sugerez IINFIINTAREA UNUI POST DE POLITIE LA FATA LOCULUI,MACAR IN ZILELE DE WEEK-END. Oricum cineva suna la politie ,numai ca lucrurile continua dupa plecarea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ