La data de 6 octombrie a.c., Poliţia Staţiunii Tg.Ocna a fost sesizată prin 112, de către un localnic de 38 de ani, despre faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din locuinţa bunicului său de 93 de ani, în timp ce acesta nu se afla la domiciliu.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi în urma primelor cercetări au stability că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în imobil şi au sustras o butelie pentru aragaz, un televizor şi pachete cu carne congelată.

Ca urmare a investigaţiilor desfăşurate în cauză poliţiştii au depistat un bărbat de 40 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea faptei.

PUBLICITATE

Acesta ar fi încercat să vândă butelia sustrasă unor localnici, iar la domiciliul său a fost identificat televizorul sustras.

Bunurile au fost restituite persoanei vătămate.

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ