La data de 16.08.2013, în jurul orei 05.30, pe DN 2, în afara localităţii Filipeşti, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii au constatat că Sergiu B. de 25 de ani din judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2, a intrat în coliziune cu un ansamblu de autovehicule pentru transport marfă, condus regulamentar de Gigi T. de 41 de ani din judeţul Galaţi.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultat a fost negativ pentru conducătorul auto din Galaţi.

Conducătorul auto din Iaşi a refuzat, atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Judeţean Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ