Cea de a XIV-a editie a Festivalului National de Teatru in limba engleza pentru tineri „The Ingenious Drama Festival” continua. In prima zi a concursului, publicul bacauan s-a bucurat de reprezentatia a doua din cele sase trupe inscrise: „The Knockers” (Suceava) si „Brainstorming” (Bucuresti).

Miercuri, pe scena Teatrului Municipal „Bacovia”, vor intra in concurs de la ora 15.00 trupa „The Hooleelogans” (Timisoara) cu „True West” (1980) semnata de Sam Shepard si de la ora 17.00 „Nobody’s Group” (Bacau) cu piesa „Blue”.

Seara, de la ora 20.00, trupa Obligo (Bucuresti) va sustine un spectacol de improvizatie in limba româna. Presedintele de onoare a juriului din editia curenta este actrita de teatru si film Coca Bloos.

PUBLICITATE

Fotografii din a doua zi a festivalului pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ