Un barbat, in vârsta de 74 de ani, este de negasit de la inceputul saptamânii. Costica Dima a plecat luni, 15 iulie, de la domiciliul sau, din municipiul Bacau, ca sa se plimbe si nu a mai revenit.

Vazând ca nu mai apare, fiul sau l-a dat disparut la Politie si face apel la cetateni sa anunte daca il recunosc.

„Barbatul se deplaseaza cu ajutorul unor cârje, iar la momentul plecarii de la domiciliu era îmbracat cu pantaloni din stofa de culoare albastra, tricou bleumarin, avea pe cap o sapca alba si în picioare sandale maro”, a spus insp. pr. Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Bacau.

PUBLICITATE

Barbatul are 1,65 m inaltime, aproximativ 60 kg, ten deschis, par alb, tuns scurt si ochi verzi. Cei care l-au vazut sunt rugati sa anunte cea mai apropiata sectie de politie sau sa sune la 112. (G.P.)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ