* cei admisi la examenul pe calculator nu trebuie sa neglijeze Codul Rutier

Vremea frumoasa este de partea bacauanilor care sustin in aceasta perioada proba practica pentru obtinerea unui permis de conducere, categoria B. Stadionul, locul de pornire in marea aventura de a traversa jungla urbana cu un politist in dreapta, a fost cât se poate de aglomerat zilele acestea. Instructori, parinti, elevi, sustinatori ai acestora, cu totii au asteptat cu emotie verdictul examinatorilor.

Pentru unii, martea a fost cu noroc, insa, pe altii i-a urmarit ghinionul in aceasta zi fatidica. “Este o perioada aglomerata pentru noi la inmatriculari, permise sau examinari auto. La acest ultim capitol, sunt mai multi candidati examinati decât am avut in trimestrul I al anului trecut. Sunt cu 700 – 800 de candidati mai mult, situatie care ar putea fi justificata si de faptul ca sala ramâne valabila un an de zile, iar candidatul poate repeta proba practica”, declara cms. sef Constantin Mihaescu, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bacau
Proba practica a examenului auto este unicul hop pe care persoanele examinate il mai au de trecut pentru a obtine permisul de conducere.

PUBLICITATE

Candidatii nu trebuie sa se teama de proba practica pentru ca vor parcurge trasee pe care le-au exersat cu instructorii. Cunoasterea Codului Rutier poate fi un atu pentru candidati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ