30 aprilie 2024
Unde fugim de acasă?Invitație la teatru

Invitație la teatru

Reprezentațiile actorilor de la Teatrul Municipal „Bacovia” sunt la cote ridicate și în acest sfârșit de săptămână, oferind băcăuanilor nu mai puțin de trei spectacole. Mai întâi, publicul adult este așteptat vineri, de la ora 18.00, la spectacolul „Emigranții”, în regia lui Ștefan Alexiu. Piesa, o adaptare după Sławomir Mrożek, îi are în distribuție pe Bogdan Buzdugan – muncitorul și Valentin Braniște – intelectualul.

Este un spectacol despre viața adevărată a celor care lucrează în străinătate, despre singurătate și dor. Duminică, de la ora 19.00, publicul larg este invitat la „Angajare de clovn”, un spectacol în regia lui Geo Balint, având următoarea distribuție: Nicollo – Nina Ionescu, Filipo – Adelaida Perjoiu, Peppino – Eliza Noemi Judeu.

Și cei mici au parte de un spectacol dedicat lor de către actorii păpușari, duminică de la ora 11.00, când vor pune în scenă spectacolul „Aventurile lui Habarnam”, în regia Oanei Leahu. „Un spectacol care vă invită în Oraşul Florilor – un loc magic locuit de prichindei, unde orice vis poate fi trăit, iar apoi povestit!”, a precizat Oana Leahu.



În distribuție: Andreea Sandu, Alina Neagu, Beatrice Teișanu, Ilinca Istrate, Andi Andriucă, Giuseppe Torboli, Laurențiu Budău și Tiberiu Gabor Bitere.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri