30 aprilie 2024
ActualitateCronica rutieră

Cronica rutieră

Poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat în trafic pe DN 11 A, pe raza comunei, un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificărilor, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

Poliţişti din cadrul Compartimentului de Ordine Publică au depistat în trafic pe raza comunei Mărgineni un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Comăneşti au depistat în trafic pe DN 12 A, în localitatea Brusturoasa, un bărbat de 52 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri