Sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat 2013 a continuat miercuri, 28 august 2013, cu proba scrisa, obligatorie. Absolventii au avut subiecte diferite, in functie de filiera, profil si specializare. Astfel, elevii de la filiera teoretica, profilul real, specializarea matematica-informatica, si cei de la filiera vocationala, profilul militar, specializarea matematica-informatica, au avut de rezolvat subiecte din categoria M_mate-info.

Elevii de la filiera teoretica, profilul real, specializarea stiintele naturii, au avut de rezolvat subiecte din categoria M_stiinte-naturale. Pentru elevii de la filiera tehnologica, profilul servicii, toate calificarile profesionale, profilul resurse, toate calificarile profesionale, profilul tehnic, toate calificarile profesionale, au primit subiecte din categoria M_tehnologic, iar cei de la profil pedagogic au avut de rezolvat subiecte din categoria M_pedagogic. La rândul lor, absolventii filierei teoretice, profilul umanist si, dupa caz, cei ai filierei vocationale, au avut de rezolvat subiecte din cadrul disciplinei Istorie.

“Conform datelor transmise de Comisia judeteana a Examenului de bacalaureat, la aceasta proba s-au inscris 1.617 candidati, dintre care 327 de candidati au absentat” – a declarat prof. Claudia Merticaru, inspector scolar.

Urmatoarea proba din aceasta sesiune este cea la alegere a profilului si specializari si se va desfasura in data de 30 august 2013 (vineri).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ