Ieri, polițiștii Serviciului Ordine Publică din cadrul IPJ Bacău, cu sprijinul CRE Bacău si al jandarmilor din cadrul IJJ Bacau, au acționat pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol pe lacul de acumulare Berești – Sascut, în zonele Rogoaza, Scărisoara și Marvila.

Au fost desfășurate activităti de periere a luciului de apă, fiind identificate aproximativ 30 plase de tip monofilament, folosite la activitătile de pescuit comercial neautorizat, cu o lungime de aproximativ 1500 m.

S-a luat măsura distrugerii celor 30 de plase monofilament, iar peștele prins în plase a fost redat mediului natural.

PUBLICITATE

11218763_886507301387946_362865090221004606_n

FOTO: Centrul Regional de Ecologie Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

 1. Pai , mai multe date ……
  Cine sunt braconierii , poze , film …..nu ?
  Luati exemplu de la cei din Vrancea zona Calimanesti – Ciuslea
  Sau : sambata , duminica , cine sunt cei cu masini tari si barci cu motoare de intra in zona insulelor de capat a canalului de la Racaciuni ? Nu stie nimeni ???
  Sau : cine-s aia de tin plasele iarna-vara pana la marginea lacului de la Beresti- Sascut si daca ai permisul vizat nu poti pescui de plasele lor si te ameninta daca le atragi atentia . ????
  Evaziv si fara rezultate concrete ; De ce oare ????

 2. Braconeri din Corni de Sus mereu baga plase nestanjeniti de nimeni. De ce nimeni nu respecta legea!? Filiala nu isi face treaba deloc. Macar o data pe luna sa umble pe lac si nu cred ca braconajul va mai fii asa de mare.

LĂSAȚI UN MESAJ