20 mai 2024
ActualitateAtmosferă de mare sărbătoare

Atmosferă de mare sărbătoare

Înainte de a pleca într-o binemeritată vacanță, îngerașii din grupa mijlocie B, de la Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” Bacău s-au bucurat de cea mai așteptata vizită, cea a lui Moș Crăciun, într-o atmosferă de mare sărbătoare.
Moș Crșciun a intrat în sala de grupă, s-a așezat pe scaunul de lângă bradul împodobit a asistat la programul artistic pregătit de ”îngerași” iar la sfărșit, Moșul împreună cu ajutorul său de nșdejde, Crăciunița au început să împartă cadourile din sac.

„Îngerașii” noștri s-au pregătit de la începutul lunii pentru sosirea Moșului. Au scris scrisori pe care le-au pus într-o cutie, care apoi a fost trimisă lui Moș Crăciun pentru ca el să le poată împlini dorințele. Am împodobit bradul ca să-l primim într-un loc cu atmosferă de sărbătoare și iată că a venit ziua când Moșul a trecut pe la noi,” ne-a declarat prof. Anișoara Matei.

Copiii au fost foarte veseli, au cântat colinde, au dansat și au spus poezii. Moșul a fost încântat de ei dar a trebuit să plece și la alți copii cuminți care îl așteptau.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri