Ca urmare a incheierii calendarului privind miscarea personalului didactic, la partea de delegare in interesul invatamântului pe o functie de conducere, 21 de directori de scoli si-au pierdut scaunul. Sase dintre ei sunt in unitati de invatamânt din municipiul Bacau, respectiv:

– Centrul Scolar de Educatie Incluziva 1 Bacau este condus din acest an scolar de profesorii Petru Bâzu (director) si Adrian Gabor (director adjunct)

– la Scoala Gimnaziala „Domnita Maria” a fost numita director prof. Roxana Sotu (care a mai fost director adjunct al scolii intre 2012 – 2014) in locul prof. Elisabeta Deaconu; noul director va lucra tot cu prof. Elena Haratau, ca director adjunct

PUBLICITATE

– Clubul Sportiv Scolar Bacau, care este condus de Marius Capusa de anul trecut, are acum un nou director adjunct in persoana lui Costel Sava

– conducerea Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” a fost schimbata in totalitate la nivel de director adjunct: prof. Carmen Popa ramâne director, dar va avea doi adjuncti noi, respectiv prof. Crisalinda Irimia si prof. Elena Frunza.

„S-a luat aceasta decizie pentru ca prof. Adrian Fuioaga, director adjunct, din cauza unei probleme de sanatate a stat in concediu medical peste un an de zile. Practic, colegiul a functionat anul trecut cu prof. Georgeta Bejan si prof. Elena Frunza ca directori adjuncti, desi doamna Frunza a lucrat numai voluntar, fara decizie. Acum, doamna Bejan, din fair-play, si-a dat demisia in favoarea doamnei Frunza, iar in locul domnului Fuioaga a fost numita prof. Crisalinda Irimia.”
prof. Carmen Popa, director CT „A.Saligny” Bacau

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

26 COMENTARII

 1. Fair-play fata de cine? Trebuia sa -si dea demisia Popa, ca ea a fost plecata trei luni. Toate trebuiau sa-si dea demisia – din fair-play pentru liceu. Cat despre doamna Frunza…in sfarsit o absolventa a liceului a ajuns sa-i fie director. Succes!

 2. Da’ chiar!Si restul de ce nu au fost schimbati?La toate scolile si liceele ar fi trebuit.Sunt unii de mai bine de zece ani in acele scaune.Chiar asa teribili or fi?Ma indoiesc sincer.

 3. Inspectoratul ar trebui desfiintat(nu-i vad rostul,se cheltuie niste bani aiurea cu salariile functionarilor nefunctionali de acolo) iar directorii ar trebui alesi prin rotatie o data la 4 ani,de catre colectivul de profesori din scoala.

 4. Conditia pusa multor directori a fost de a boicota concursul de ocupare a functiilor de conducere, neparticipand pe viitor iar dosarele care vor fi depuse vor fi respinse. Astfel, multi directori vor fi fericiti si anul viitor, fiind unsi inca o data politic. Acum sa vedem ce rezultat va avea candidatul la alegerile de anul viitor, daca el nu va fi multumitor, iarasi vor urma schimbari in masa, cum s-a intamplat anul trecut. Multa bafta politrucilor, e o satisfactie iluzorie si mizera, pe alocuri.

  • Foarte bine scris!Felicitari!
   Imi inchipui ce zbiri vor deveni acesti directori politruci cu toti cei care “nu-i asculta” sau nu le “dau tributul cuvenit”.

 5. Ha, ha, ha….. cine executa comenzi politici si promoveaza membrii politici in scoli, aia sunt stimulati cu functii de conducere. Cine nu se compromite, nu ramane!!!!! TRAIASCA PARTIDUL COMUNIS ROMAN !!!

 6. Domnilor, pe cine credeti asa de orbi. Partidul isi instaleaza sefii, care formeaza noi membrii. Asa ne dezvoltam. Cei care nu dorim sa executam si dorim sa mai gandim, stam frumos la clasa, nu comentam pentru ca atunci ne numim “invidiosi”. Si uite asa ne meritam soarta. Toti directorii sunt politruci. La fel si inspectorii !!

 7. Directorii sunt numiti nu politic, ci in functie de interesele ISJ si al Primarilor!!!! Restul sunt povesti. Cum deranjezi sistemul, cum esti mazilit!!!! Doamna SOTCAN THEODORA are un venit de 200000 lei, conform declaratiei de avere. DOUA MILIARDE LEI VECHI!!!!!!! ESTE FAIN SA CONDUCI ISJ BACAU!!!!!! BINE ca nu a mai candidat nimeni, ca era varza!!!!!!!!!!!!!!!! COJOCARU O MANCA CU OCHELARI CU TOT!!!!

 8. Ce trist ca oamenii numiti directori sau directoare (din pacate la liceele asa -numite de top) sunt, de regula, impacientati cand vine vorba sa fie schimbati pentru ca nu sunt in stare, profesional vorbind, sa tina nici macar o ora. Prefera sa stea in cabinete la cafele si la barfe ieftine. Este foarte trist ca asta se intampla in licee precum Alecsandri sau Ferdinand, si profesorii care ridica liceele nu sunt pasionati de discutii, scenarii ieftine, pentru ca nu au timp de asa ceva. Mult succes dar sa nu ne mai plangem ca reforma in educatie nu se produce.

 9. Irimia director? d-na doar asta viseaza! isi mai ia 360 ore in trei saptamini pe linga orele de drept ale unui director? mai preda ea la toate orele de oricare atunci cind profesorii sunt in concediu medical?

 10. Irimia Nona? vesnica problema, vrea director! anul acesta isi mai ia 360 ore in trei saptamini in afara celor de drept ca director? dar orele profesorilor in concediile medicale tot ea le sustine fie ca sunt de alte specialitati ,decit ale domniei sale? A, anul acesta nu doreste sa isi lase cabinetul de profesor altora , probabil il sigileaza si se “va utiliza” atunci cind revine la catedra ca profesor.D-na nu preda de cit 1-2 module, nu permite sa-i fie utilizat cabinetul, probabil proprietate personala, asa a fost obisnuita de d-l Fuioaga A . Cind ai asfel de mentalitati si ti se pare ca esti deasupra a tot ce reprezinta sistemul educational , cum poti fi director?

 11. Au ajuns toți analfabeții și agramații de PRIMARI să ceară numirea sau schimbarea unor directori. Vă dați seama in ce mizerie de țară trăim??? Iar inspectorii teritoriali sunt obligați de ,,GENERALI,, să acopere toate ilegalitățile și abuzurile directorilor din mediul rural, in special. Una dintre cele mai corupte instituții din judet, alaturi de POLITIE, Silvicultura, Biserica, SPITALE este ISJ – UL. A se vedea implicarea in SPAGILE acoprite la BAC, la MISCARILE de personal de pe vremea lui NASTAC si ARDELEANU, IORGA, COJOCARU si alti nenorociti, nu le-ar mai muri multi inainte. DAR au cartite in POLITIE si PROCURATURA si au fost ACOPERITI timp de 20 de ani

 12. Dar pe imbuibatii, alcoolicii, agramatii, derbedeii etc, Balcan si Guramulta, care o tin in brate cand unul cand altul pe ,,amica” lor Corlade I, cine ii mai schimba, ca parca au posturile batute in cuie, desi mare lucru nu fac in acest liceu?
  Stavarache si PNL-ul ii tine bine in spate, dar oare pana cand?

LĂSAȚI UN MESAJ