Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a fost prezentă, ieri, la Moinești, pentru a-l susține și a-l prezenta pe candidatul partidului său la alegerile parțiale din data de 11 iunie, Cezar Vascan, pentru funcția de primar al orașului.

Traseul Ralucăi Turcan a inclus și o oprire la Bacău, unde la sediul organizației locale PNL, a susținut o conferință de presă. Primul punct al discuțiilor a fost susținerea pe care și Ionel Palăr, liderul organizației județene PNL, și Raluca Turcan, și-au exprimat-o pentru candidatura lui Ludovic Orban la șefia partidului, la alegerile din data de 17 iunie.

Președinta interimară a PNL a mai vorbit despre nevoia de refacere după „dezastrul de la ultimele alegeri” și a spus că unul dintre obiectivele importante pe care le-a realizat a fost menținerea unității partidului după acele alegeri.

Ionel Palăr, președintele Organizației Județene Bacău, a precizat că și liberalii băcăuani îl susțin pe Ludovic Orban pentru șefia partidului, iar de la acesta așteaptă să dea mai mare importanță dezvoltării Moldovei, cu cea mai mare seriozitate.

Alte articole