Ultimele zile de soare caldut / Foto: Lucian Serban

Vremea va ramâne calda pâna la sfârsitul lunii octombrie, cu maxime de pâna la 14 grade Celsius, dar din noiembrie se raceste si apar conditii de ceata si bruma, potrivit prognozei valabile pâna in data de 8 noiembrie 2015, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

În judet, la începutul intervalului media maximelor va fi de 14 grade, iar a minimelor de 4…5 grade, apoi, în general, în scadere, astfel ca pe întreaga perioada de prognoza maximele vor fi în medie între 9 si 13 grade, iar minimele între -1 si 3 grade.

Probabilitatea pentru ploi slabe si pe arii restrânse va fi mai mare în ultimele zile ale intervalului de prognoza. Vor fi conditii de ceata si, mai ales în zona subcarpatica, si de bruma.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. bine zis… zvon!
    prognoze alarmante ca de fiecare data… vara inca nu si-a spus ultimul cuvant… 2 grade noaptea si 18 – 20 ziua asa pare sa fie si noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ