14 aprilie 2024
EvenimentZiua Palatului Copiilor Bacau- spectacol on-line dedicat tuturor copiilor

Ziua Palatului Copiilor Bacau- spectacol on-line dedicat tuturor copiilor

Elevii care frecventeaza cercurile cultural-artistice, sportive, de arta vizuala si tehnice de la Palatul Copiilor Bacau vă invită să le admirați “isprăvile” din vremea suspendării cursurilor datorită pandemiei SARS-COV-2. Au realizat pentru dumneavoastră momente artistice elevi ai cercurilor care activează în tot județul Bacău! Vom lansa în data de 1 iunie 2020 un film spectacol ce cuprinde momente realizate de elevi înscriși la Palatul Copiilor din Bacău sau la Cluburile Copiilor din Buhuși, Moinești, Comănești, Onești și Târgu Ocna.

Dedicăm acest spectacol tuturor celor care sărbătoresc inocența și bucuria în ziua de 1 iunie! Invitația la distracție se adresează atât copiilor ce frecventează cercurile noastre cât și celor care vor alege în viitor activitățile noastre de timp liber, părinților acestora! Palatul Copiilor din Bacău sărbătorește anul acesta 64 de ani de la înființare!

64 de generații care și-au descoperit talentul, l-au șlefuit pe cel nativ, s-au dezvoltat cu ajutorul profesorilor noștri în plan personal, au dobândit noi abilități, au devenit mai creativi, mai competenți în domeniul ales, sporindu-și șansele de a avea succes în viață!Anul acesta deși sărbătorim separat, ne adunăm totuși împreună cu ajutorul tehnologiei. Sperăm că este singura dată când din bucuria sărbătorii lipsește apropierea fizică și interacțiunea directă. Mulțumiri deosebite d-lui prof. Stefan Zaharia – coordonator al Cercului de Teatru de la Clubul Copiilor Buhuși, care a dat unitaritate acestui spectacol, realizând regia și montajul acestor momente realizate individual.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri