Jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobila Bacau au organizat o actiune impreuna cu cei de la E-On Distributie Moldova pentru combaterea furturilor de energie electrica din satul Radeana, comuna Stefan cel Mare.

„In cadrul actiunii au fost verificate de catre lucratorii E-ON instalatiile de contorizare electrica de la toate locuintele din zona. În urma acestei misiuni au fost întocmite 2 dosare cu acte de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infractiunilor de deteriorare, modificare fara drept sau blocare a functionarii echipamentelor de masurare a energiei electrice livrate”, spune mr. Marius Taranu, ofiter de relatii publice la GMJ Bacau.

PUBLICITATE

Cei de la E.On vor trebui sa stabileasca prejudiciul iar dosarele vor fi inaintate la Parchetul de pe langa Judecatoria Onesti pentru continuarea cercetarilor. Pe timpul actiunii, zeci de jandarmi, bine echipati, au asigurat si protectia angajatilor societatii de furnizare a energiei electrice. (G.P.)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ