Un Logan al Politiei bacauane, care rula cu viteza pe strada Nordului din localitate, s-a izbit, astazi, de o bordura dupa ce soferul a pierdut controlul autoturismului.

Incidentul a fost observat de Andre Muit, presedintele Asociatiei Betania, care a si fotografiat urmele de franare si masina iesita in decor.

logan-2a

“Loganul cu sofer politist a venit cu o viteza extrem extrem de mare pe strada Nordului, a pierdut controlul si a intrat cu masina intr-o bordura. Tot cu viteza mare” – a scris Andre Muit pe Facebook.

“Este o zona foarte aglomerata cu pietoni, si viteza pe care a avut-o era extrem de mare. Nu e normal” – a mai comentat presedintele Betania.

“Politistii mergeau la un eveniment cu semnalele luminoase in functiune, cand, la o curba, au derapat. Soferul a fost testat cu alcooltestul, care a indicat o alcoolemie zero” – a declarat Narcisa Butnaru, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ