În ziua de 02.09 a.c., în jurul orei 11.30, plt.maj. Ichim Gigel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, în timp ce se afla în afara orelor de program, a găsit în parcarea unui supermarket mai multe bancnote în lei pierdute de cineva.

Aflându-se în parcarea unu supermarket, după ce și-a parcat autoturismul, jandarmul a observat pe jos un teanc de bani ce păreau a fi pierduți de cineva.

În urma verificărilor efectuate împreună cu reprezentanții supermarketului, pe camerele de supraveghere din parcare, nu s-a putut stabili cine a pierdut banii, fapt pentru care suma de bani găsită a fost predată lucrătorilor de poliție pentru continuarea cercetărilor în acest caz și pentru stabilirea identității persoanei care i-a pierdut.

Subofițerul a fost felicitat de conducerea inspectoratului pentru modul în care a procedat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ