Aveam emotii! Stiam de la altii ca Dumitru Sechelariu este un om sever. Totusi, ceea ce auzisem de la altii putin conta. Urma sa il intâlnesc pe patronul trustului de presa la care lucrez inca din timpul facultatii. Urcam treptele spre etajul unde era deja „seful” si imi pregateam salutul, intrarea in sala de sedinte cu mare grija, gândindu-ma ce ar fi mai potrivit sa spun. Sa ii spun “Bine ati venit!”, mi se parea stupid – era la trustul lui de presa, era acasa. Sa ii spun “Buna seara!”, era banal. Cu gânduri de tot felul dar cu speranta ca voi trece neobservata cumva si nu voi face vreo gafa, am intrat…
Am spus hotarât banalul: “Buna seara!”. Sincera sa fiu… am salutat banal… asteptam sa fiu tratata la fel… dar nu! “Esti mai slaba si mai frumoasa in realitate! Lucrezi la noi de 3 ani, nu?” Emotiile au fost inlocuite instant de uimire! Banuiam ca nici macar nu stie cum ma cheama, ca sunt un angajat oarecare, intre miile de oameni care au primit leafa de la firmele sale! Dar nu! Dânsul stia tot! Mi-a spus câti ani am, de când sunt la pupitrul stirilor TV Bacau si mai mult… ca a avut mare incredere ca voi progresa! “Stiam ca ai doar 22 de ani când ai venit la Desteptarea, dar i-am spus sotiei mele sa te avanseze si nu va regreta!”
Emotii nu am mai avut chiar daca au urmat multe emisiuni! Nici saluturi banale sau scenarii pentru momentul in care il reintâlneam! Au urmat discutii si proiecte in care s-a pus mult suflet! Imi vin in minte aplauzele din studioul TV Bacau dupa penultima emisiune cu Dumitru Sechelariu. Nu stiam cum le va primi seful, dar eu si colegii mei asa am simtit! Dânsul s-a bucurat, a aplaudat cu noi si ne-a multumit! Regret ca nu am facut atunci o fotografie… ar fi fost o frumoasa amintire!
Luna martie 2011 ramâne pentru mine perioada in care am avut emotii pentru prima data intâlnindu-l pe Dumitru Sechelariu. Luna februarie 2013, perioada in care am regretat ca nu l-am cunoscut mai devreme, iar cei 2 ani in care m-am bucurat si mândrit ca il cunosc, perioada in care am invatat ca nu sunt un angajat oarecare daca imi fac treaba bine!

Nicoleta Timaru

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ