Un adolescent de 15 ani din comuna Podu Turcului a vrut sa conduca o masina, insa nu a reusit decat sa o distruga, dupa ce a lovit-o.

Autoturismul, in valoare de 20.000 de lei, apartinea unui cetatean in varsta de 36 de ani din Glavanesti, care a lasat-o peste noapte in fata portii. Ieri dimineata, proprietarul masinii a vazut ca masina a disparut si a reclamat acest lucru la Politie.

În urma verificărilor efectuate, autoturismul în cauză a fost găsit abandonat pe raza comunei Podu Turcului, prezentând avarii, în proprție de 50%.

Din investigațiile efectuate polițiștii au stabilit că autoturismul a fost sustras în noaptea de 10/11 iulie de către un copil de 15 ani, din comuna Podu Turcului. Acesta a profitat de faptul că tatăl său lucra în gospodria proprietarului și în ziua de 10 iulie a sustras, din locuința acestuia, cheia autoturismului.

Politistii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ