FOTO: Liviu Terinte (Fox) RO Photographer

Sâmbătă, 19 septembrie 2015, în mijlocul Săptămânii Europene a Mobilității, Grupul “Bacauanii vor piste pentru biciclete” a organizat, pe străzile municipiului Bacău, Turul Mobilității Urbane, un eveniment care si-a propus să promoveze mersul pe bicicletă ca alternativă la transportul motorizat în rândul băcăuanilor.

Evenimentul a fost realizat în colaborare cu Agenția de Dezvoltare Locală Bacău, instituția care a organizat Săptămâna Europeană a Mobilității în Bacău, și cu participarea grupurilor Probike Group Bacau, Elephant Bike Club și Bacaul Pedaleaza.

S-au adunat aproximativ 200 de bicicliști în parcarea Stadionului Municipal, unde s-au îmbrăcat cu toții cu veste reflectorizante și de unde s-a pornit pe traseul 9 Mai – Mioriției – Energiei – Oituz – Centru – Parcul Cancicov.

PUBLICITATE

“Am fost o pată de culoarele pe străzile gri ale orașului și, din discuțiile purtate cu voi, am ajuns la concluzia că, în ciuda venirii toamnei, trebuie să continuăm evenimentele și demersurile pentru dezvoltarea infrastructurii pentru bicicliști!” – se arata intr-un comunicat al Grupului “Bacauanii vor piste pentru biciclete”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ