Asociația Liga Studențească din Universitatea ‘Vasile Alecsandri’ din Bacău a dat startul celui mai așteptat festival, Tineriada 2015 – festivalul tuturor tinerilor din Bacău.

Acest proiect include campanii de informare ca: ‘Tineri voluntari’, ‘Fumează un măr’, ‘Drogul poate ucide’, ‘Faci sex? Riști să…’, ‘Tânărul de astăzi, șomerul de mâine!’, ‘Educație formală, non-formală și informală’ cât și activități culturale: ‘Poet e ocazie’, ‘Fotograf urban’, ‘La mine în Bacău’.

Studenții și tineri vor fi agrenați și în activități sportive de tipul ‘Jocurile copilăriei’ sau ‘Activități sportiv-recreative’. De asemenea cei care doresc vor putea ajuta efectiv comunitatea prin activități de ecologizare cât și campanii de donare de sânge și training-uri de prim-ajutor.

PUBLICITATE

Activitățile proiectului au început luni, 19 octombrie și se vor încheia pe data de 23 octombrie. Tineriada a început în forță, prin mesagerul ligii care a dat de veste în cele două campusuri de cea mai plină săptămână de activități plăcute și utile dar și de multe surprize și voie bună. Cei mai îndrăzneți și implicați își vor aminti cu drag de această săptămână și de ce nu de premiile obținute.

Evenimentul este la cea de-a treia ediție, un proiect cu tradiție implementat de studenți și pentru studenți.

Tineriada urmărește revitalizarea spiritului tinerilor băcăuani, prin implicarea acestora în diverse activități de voluntariat. Acest proiect încurajează și promovează activitățile sportive, stimulează interesului tinerilor pentru domeniul cercetării și preconizează ecologizarea unei arii importante din Municipiul Bacău.

Este un proiect despre tineri și pentru tineri, care va oferi beneficii nu numai instituțiilor implicate dar și participanților. La eveniment este așteptat un număr mare de studenți și liceeni. Sperăm ca această activitate să fie un prilej și un context potrivit în care spiritul tânărului băcăuan să se păstreze.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ