Poliţiştii din Bacău au depistat o tânără, urmărită la nivel naţional şi internaţional pentru săvârşirea de infracţiuni din sfera criminalităţii organizate.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au depistat, la data de 7 septembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, o persoană de sex feminin de 28 de ani, din judeţul Bacău, împotriva căreia au fost instituite măsurile urmăririi la nivel naţional şi internaţional.

Aceasta se sustrăgea de la executarea unui mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Bacău.

PUBLICITATE

Tânăra a fost condamnată la o pedeapsă de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de iniţiere a unui grup infracţional organizat, în vederea săvârşirii de infracţiuni, complicitate la efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesare fără drept a unui sistem informatic, în formă continuată.

Cea în cauză a fost încarcerată la Penitenciarul Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ