La data de 21.10.2015, Poliţia municipiului Bacău a fost sesizată cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, persoana vătămată fiind o tânără de 20 de ani, din Bacău.

În noaptea de 21/22 octombrie a.c., în jurul orei 23:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, o femeie de 34 de ani din com. Filipeşti, jud. Bacău, care era însoţită de doi minori de 12 ani, respectiv 15 ani. Având în vedere că cele trei persoane corespundeau din punct de vedere al semnalmentelor cu autorii infracţiunii sesizate în ziua precedentă, cei în cauză
au fost conduşi la Poliţia municipiului Bacău.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit participaţia acestora la comiterea infracţiunii şi s-au recuperat o parte din bunurile sustrase persoanei vătămate. În cauză s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă a femeii de 34 de ani, urmând ca aceasta să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Bravo domnilor politisti!O spun din tot sufletul!!!Vad ca in ultima perioada ai prindeti pe toti.Mama mea a patit la fel dar procuratura nu i a arestat anul trecut.Felicitari toti nemernicii la puscarie

LĂSAȚI UN MESAJ