Poliţiştii postului de politie Vultureni au fost sesizati la data de 22.10 a.c., în jurul orei 17:15 de către un bărbat de 44 de ani care locuieşte fara forme legale pe raza satului Medeleni, com. Vultureni, jud. Bacau, cu privire la faptul ca in timp ce verifica locuinta bunicului sotiei sale, a surprins un bărbat intr-una din camerele imobilului, care incerca sa sustraga bunuri.

Cu ocazia deplasarii la faţa locului s-a constatat că cele sesizate se confirma, stabilindu-se că bărbatul de 47 de ani, din comuna Vultureni, profitand de faptul ca proprietarul locuintei este internat in spital, a patruns prin fortarea usii de acces intr-una din camerele imobilului cu intentia de a sustrage bunuri.

Poliţiştii au procedat la efectuata cercetarii la fata locului, ocazie cu care s-a constatat că nu au fost sustrase bunuri din imobil.

PUBLICITATE

In continuare se fac cercetari cu privire la săvârsirea infractiunii de tentativa la furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetarilor sa se dea solutie legala prin parchet


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ