La Asociatia de proprietari nr. 23 din Onesti (de pe Calea Marasesti), “paharul nemultumirii” locatarilor s-a umplut, din cauza a câte reprosuri au de adresat presedintei acestei asociatii, Valerica S. Locatarii reclama ca datoriile acumulate de catre asociatie se apropie de suma de 1 miliard de lei vechi iar unele blocuri de locuinte care depind de aceasta asociatie sunt in pragul opririi apei reci, pentru neplata consumului.

“Presedinta asociatiei, care este si pe functia de adminidstrator, casier si cenzor, a evitat permanent ca sa dea informatii despre platile pe care trebuie sa le achitam, nu a afisat niciodata sumele cu contravaloarea a ceea ce trebuie sa platim. Mai mult, in momentul in care am intrebat-o de toate acestea, ne-a reclamat la Politia municipiului ca tulburam linistea la incasarea banilor”- a declarat indignat unul dintre locatari.

Ei au mai afirmat ca incercarea lor de a convoca o adunare generala a locatarilor a fost zadarnicita de catre presedinta asociatiei, care a dat ordin femeii de serviciu sa rupa anunturile cu aceasta convocare. Prezenta la aceasta disputa a locatarilor, care s-au intrunit pentru organizarea unei noi adunari generale, presedinta asociatiei si-a asumat raspunderea pentru ruperea afiselor, mentionand ca sedinta nu era statutara. Ea a intrebat “de ce s-a pus lacat pe usa biroului asociatiei de proprietari, acolo fiind numeroase documente? Am o raspundere in pastrarea acestor documente”. Pornindu-se o riposta a locatarilor din asociatie, Valerica S. a si plecat din mijlocul lor, spre indignarea acestora.

Pe 25 iulie locatarii au facut o adunare generala pentru a schimba din functia de presedinte a Asociatiei de proprietari nr. 23 pe Valerica S. Deoarece nu s-a intrunit cvorumul de prezenta a locatarilor in procent de peste 50 la suta, in seara zilei de 29 iulie locatarii au organizat o noua sedinta, la care au fost prezenti si reprezentanti ai autoritatilor locale onestene. La aceasta adunare generala a fost ales ca presedinte al asociatiei de proprietari nr. 23 Alois Sabau si un nou comitet de conducere. Din aceasta asociatie fac parte 325 de familii, ce cuprind 466 persoane.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ