In vederea efectuarii unor lucrari de interconectare a retelei de distributie apa nou executata pe strada Stefan cel Mare din municipiul Bacau cu reteaua existenta din zona, in perioada 11.11.2015, ora 23.00 si 12.11.2015, ora 10.00, se va intrerupe furnizarea apei potabile.

De aceasta oprire vor fi afectati consumatorii din zona cuprinsa intre strazile: Prelungirea Bradului, Miorita, Stefan cel Mare si Digul Bârnat.

Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei, in anumite zone ale municipiului Bacau sa apara si fenomenul de turbiditate. Reprezentantii CRAB recomanda consumatorilor din zonele afectate sa-si faca rezerve de apa potabila.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ