Consilierii locali onesteni s-au intrunit joi intr-o sedinta extraordinara, unde s-a dezbatut modificarea unor hotarâri anterioare. Este vorba despre aprobarea functiilor publice, organigramei, numarului de personal si statului de functii pentru aparatul permanent al consiliului local, aparatul de specialitate al primarului, institutiilor/serviciilor publice din subordinea consiliului local, precum si serviciului public comunitar local de evidenta a persoanelor din municipiul Onesti si despre modificarea Hotarârii Consiliului Local nr.58 / 02.07.2009 privind aprobarea initierii procedurii simplificate în vederea intrarii în faliment, dizolvarii si lichidarii SC Termon SRL .

Ordinea de zi a acestei sedinte extraordinare a fost completata cu dezbaterea proiectului de hotarâre privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Local in Comisia de solutionare a contestatiilor pentru ocuparea functiei de manager la Spitalul Municipal Onesti.

Mentionam ca la Spitalul Municipal Onesti in urma unui scandal de la Maternitatea acestei institutii, doctoral Doru Androne si-a dat demisia din functia de manager.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ