Mai multi directori de scoli si licee din judetul Bacau urmeaza sa fie schimbati zilele acestea, decizia oficiala urmanad sa fie anuntata pe 1 septembrie.

Relatari inca neconfirmate sustin ca in locul lui Vasile Cautis (foto), iesit la pensie, la conducerea Colegiului National Vasile Alecsandri va fi numita Liliana Aflorei, care va fi secondata, pe postul de director-adjunct, de Loredana Ghelasa.

O alta schimbare care este vehiculata este la Colegiul National Ferdinand I, unde postul de director ar urma sa fie ocupat de Mirela Berza iar cel de director-adjunct, de Otilia Iftimescu.

PUBLICITATE

Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a refuzat, deocamdata, sa comenteze aceste schimbari si a transmis ca va face publice toate modificarile in data de 1 septembrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

 1. la liceul letea se va schimba ceva? poate sa vina un director din cei schimbati la liceele bune? ca oricum dir.princip. nu are ore in scoala deloc, iar dir. adj e in restrangere cu ore reezervate la liceul letea. nu se sesizeaza nimeni? ministerul ce face?va rugam pentru binele scolii, invatamantului, angajatilor schimbati acesti doi directori care au distrus liceul letea.

 2. dl badiu putea fi director si daca se trezea la 2 noaptea. trebuia sa zica doar “da”, ca la starea civila, doar ca nu a vrut. si-a dorit sa fie in continuare la catedra, in mijlocul elevilor si sa faca ce stie cel mai bine: sa predea geografia

 3. Toate tatele si smecherii care sunt numiti directori sunt politruci. Cel putin in mediul rural e catastrofa. Toate incultele si balagradinile politrucilor sunt directoare. Vai de capul lor ce sa invete copii .ca aceste tate toata ziua numai birfesc si altceva nu stiu sa faca. Unde sunt dascalii de altadata.

 4. Ce asteptari sa aiba parintii, elevii, cadrele didactice cand primarii si liderii politici dicteaza ce directori sa fie numiti dupa interesele proprii!!

 5. in rural,ca la tara.e jale.badia primarul se duce cu omul lui la cei de sus( partidul ) si le spune ca le aduce voturi pe viitor si ca e dresat bine sa nu latre la el.nu conteaza ca nu are calificarea necesara sau nu-l duce capul.important e sa fie omul lui si sa semneze amandoi “ca primarul”.atata activitate e in scoala,semnatul!
  am ajuns de rasul lumii.invatamantul din rural e tras in jos de tractoristii primari!mai au putin si intra ei la ore,sa faca asistenta!!!fereasca-Dumnezeu!!!
  ISJ-ul nu ajuta deloc directorii in relatia cu primarii,ci li se pare normal sa fie linsi pe papuci!primarii dau bani scolii ca-s obligati,nu donatii ca sa se bata cu pumnu in piept!

 6. Imi place!Ai simtul umorului!Ai ceva cu rromii?Numai ca au trecut opt ani de cand Neacsu a plecat.A fost randul altora…acum e randul lor.Ai rabdare…nu se stie ce-ti ofera viitorul.Poate vei ajunge si tu?!Mult noroc!

 7. Mai rau ca la talibani. In rural dar si in orase smecherii de primari niste paraziti cu ifose de Dumnezeii pun ca directori toti si toate analfabetii analfabetele politruce.Veniti pe valea El Zeletino sa va minunati. Catastrofa cu K.

LĂSAȚI UN MESAJ