Se lucreaza la retelele termice si pe strada Calugareni/Foto: Ramona Ionescu

Trei zile. Atât preconizeaza furnizorul de agent termic ca nu vor avea apa calda bacauanii care locuiesc in zona de nord a orasului.

Lucrarile programate de conducerea Thermoenergy in perioada 4 – 6 septembrie se vor desfasura in punctele termice PT 59, 61, 62, 63 si 64, acolo unde se lucreaza la modernizarea retelelor termice secundare de termoficare.

“Consumatorii afectati de aceasta intrerupere sunt arondati asociatiilor de proprietari “120 Stefan cel Mare”, “117 Digu Barbat”, “Aprodu Purice 116”, “Calugareni”, “118 Prelungirea Bradului” si “Stefan cel Mare 119”.

Furnizarea apei calde va fi reluata cel târziu miercuri, 9 septembrie 2015, ora 6 si se va realiza cu respectarea programului de furnizare valabil pâna la 15 septembrie 2015″, declara Radu Cristian Palade, director general la Thermoenergy Group SA Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ