Primăria municipiului Bacău informează participanții la trafic că, începând cu luni seara, 3.07.2017, în fiecare zi, până sâmbătă dimineața 8.07.2017, în intervalul orar 21.00-5.00, circulația rutieră prin PASAJUL SUBTERAN ȘTEFAN GUȘE va fi închisă, în vederea realizării unor lucrări de întreținere.

În intervalul orar menționat, circulația rutieră se poate desfășura pe rute alternative, respectiv pe Pasajul Mărgineni, Pasajul Letea, pe străzile Arcadie Șeptilici, Abatorului, Constanței sau pe la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Alex.Tolstoi.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. Poate trec cei de la CJ Bacău “pe străzile Arcadie Septilici” și “trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Alex.Tolstoi” de 100 de ori pe zi în acest interval de timp. După să deschidă cineva ochii, să se tezeasca din hibernare și poate își dau seama că “străzile” nu pot fi numite străzi, ci cratere pe unde alegi părtile bune.

  Dezastru!

  O zi bună tuturor!

  PS: Includ și stradă Prelungirea Bradului.

 2. Și poate semnalizați mai bine ieșirile din intersecția de peste linie la politie.Mai exact ieșirea către depozite, nu știi cine are prioritate, cel care vine de la gară, cel care vrea să meargă la depozite ? Ambii au semn de trecere la nivel cu calea ferata, ambii au stop.

 3. Insula ori obstacolul de la intersectia Al Tolstoi-Bicaz- Constantei are semnul ocolire asadar intervine prioritatea de dreapta si nicidecum nu avem un sens giratoriu. Marcajele trebuie refacute.
  Cat despre cratere ….. vezi si intersectia Tolstoi – Bucegi, str. Letea, Toamnei, Izvoare …..

 4. Str. Arcadie Septilici ati putea-o redenumi in ulita, drum neamenajat, drum parasit, drum comunal, orice dar numai strada nu este. De asta trebuie sa facem vesnice pomeniri pentru Transgaz, primaria Bacau si Margineni, firma care a distrus strada. Ar trebui pusa o coroana de flori ca la cimitir pentru ca au reusit sa distruga niste incompetenti o strada intreaga.

LĂSAȚI UN MESAJ