Scoala Gimnaziala “Al.I.Cuza”, in colaborare cu Primaria Bacau si Asociatia Parinailor de la aceeasi unitate de invatamânt , a organizat “Scoala de vara”, proiect la care au participat, in perioada 1 – 12 iulie, cadre didactice si copii de toate vârstele, incepând de la clasa pregatitoare si pâna la clasa a VII-a.

Pe parcursul celor doua saptamâni de activitati, copiii au participat la diferite ateliere de lucru s-au relaxat, au invatat lucruri noi si utile, altele decât cele din timpul anului scolar, si-au facut noi prieteni si s-au distrat, participând cu interes la atelierele de teatru de papusi si teatru de improvizatie, informatica, decoratiuni si fantezie din hârtie, sport, comunicare prin joc si culoare, foto.

Foarte indragite au fost atelierele «Mini Chef», unde s-au distrat pregatind bomboane si salate de fructe, dar si atelierul «Lumina si culoare», unde au facut cunostinta cu arta mozaicului. Excursia cu destinatia Gradina Botanica din Prajesti a fost o incununare mult dorita si bine venita pentru toti. Este al treilea an in care Scoala “Al.I.Cuza” Bacau organizeaza acest proiect de vara. In plus, pentru ca este singura scoala din oras care desfasoara astfel de activitati pe perioada vacantei mari, acum au participat copii si de la alte scoli.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ