La inceputul acestei luni a debutat la Centrul Scolar de Educatie Incluziva nr.2 Comanesti activitatea recreativa “Scoala de Vara Comanesteana”.

Pe 11 iulie a avut loc a doua activitate din proiect – excursia tematica “Natura – mijloc de recreere pentru noi”. Beneficiarii proiectului sunt elevii clasei a-V-a de la CSEI nr 2 Comanesti, dar si elevii scolilor gimnaziale “Ciprian Porumbescu” si “Liviu Rebreanu” Comanesti.

Parteneri in proiect sunt scolile, Inspectoratul Scolar Judesean Bacau, Primaria Asau si Primaria Orasului Comanesti. Coordonatorii proiectului sunt: profesor psihopedagogie speciala Oana Ardeleanu si profesor Edith Aurora Wagner. Activitatile vor continua.

PUBLICITATE

prof. Acsente Teddi Constantin – director CSEI nr.2 Comanesti


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ