În holul central al Teatrului Municipal ”Bacovia” puteți vedea pe durata festivalului expoziția de fotografie semnată de Geo Barcan iar astăzi, sâmbătă, 8 august, de la ora 18.00, veți putea urmări pe scena festivalului, în Sala Mare a Teatrului Municipal ”Bacovia”, spectacolul “Ladies’ Night”, adaptare după „Flowers in the desert”, de D. M.Larson, prezentat de trupa de teatru A.C.T. Bacău. Mai mai multe amănunte, în comunicatul atașat.

In programul de astăzi al festivalului s-au produs următoarele schimbări:

1. Spectacolul „War in times of love”, de Jeton Neziraj, al companiei Qendra Multimedia (Priştina, Kosovo), programat să aibă loc în această seară în Sala Mare a Teatrului Municipal ”Bacovia”, de la ora 18.00, a fost anulat, din motive tehnice. Persoanele care au achiziționat bilete la acest spectacol sunt așteptate la Agenția de Bilete a Teatrului pentru recuperarea contravalorii biletelor.

2. Evenimentul de teatru interactiv, programat pentru ora 13.00, va avea loc de la ora 19.00.
Ora 19.00 / Parcul Teatrului Municipal “Bacovia”
Teatru INTERACTIV
“Teatrul are gust” / Theater & Cooking Show
Eveniment organizat în parteneriat cu Franke, Selgros, Agricola.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ