Dupa ce au stat o saptamâna fara fara apa calda si caldura, bacauanii din cartierul Cornisa Bistri]ei au trecut din nou printr-o astfel de experien]a nefericita.

De câteva zile, consumatorii racordati la sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, au reclamat din nou lipsa apei calde si a caldurii, fara sa stie cauza exacta a sistarii serviciilor de furnizare.

Zile la rând au sunat la dispeceratul Thermoenergy (inclusiv in Ajun) pentru a cauta raspunsuri la problemele lor, insa, dincolo de soneria telefonului nu a raspuns nimeni.

PUBLICITATE

Astazi (vineri, n.r.) am sunat din nou la numarul dispeceratului termoficare (0234 525300) si a raspuns un barbat care a precizat ca a fost oprita furnizarea pentru o aerisire a retelelor de la blocul nr. 1 si ca programul va reveni la normal.

Reclamatii cu privire la lipsa agentului termic au venit de la locatarii blocurilor nr. 5, 6 si 14.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ