Apa rece consumata incepând cu aceasta luna de locuitorii municipiului Bacau va fi mai scumpa cu 15%. Aceasta este urmarea intrarii in vigoare, de la 1 iulie, a noilor tarife la apa si canalizare, solicitate de catre Compania de Apa si aprobate.

Daca pâna acum apa potabila si cea pentru canalizare costau laolalta 4,86 lei/metrul cub, de la inceputul lunii pretul a urcat la 5,63 lei/mc.

Scumpiri la apa si canalizare s-au produs in toate localitatile din judet deservite de Compania de Apa, cu procente diferite, dupa cum a declarat directorul Companiei, Razvan Gaina.

Tot de la 1 iulie a crescut si pretul la gaze naturale, cu circa 5% pentru consumatorii non-casnici si cu circa 8% pentru casnici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ