FOTO: prelungiri.ro

Un microbist a predat, vineri, lui Daniel Scanteie, Cupa Ligii la fotbal cucerita de FCM Bacau in 1998.

Zilele acestea, o stire lansata in mediul virtual a facut mare valva printre iubitorii de fotbal din Bacau si nu numai: o persoana a scos la vanzare Cupa Ligii, cucerita de FCM Bacau in 1998, la pretul de 3350 de euro.

Anuntul postat pe Internet a starnit vii reactii iar acest lucru l-a speriat, probabil, pe cel care detinea in mod ilegal trofeul, astfel incat oferta a fost retrasa rapid de pe piata.

In cursul diminetii de vineri un microbist bacauan s-a prezentat la reprezentantul FCM Bacau Daniel Scanteie, predandu-i trofeul.

“A fost o donatie din partea acestui microbist care a reusit ca recupereze Cupa Ligii, trofeu ajuns prin mijloace ilegale in mana unei persoane care si-a imaginat ca poate da un tun scotandu-l la vanzare pe Internet.

E bine ca am recuperat trofeul pe care, dupa toate probabilitatile, il vom ceda in acest an, alaturi de celelalte trofee si de palmaresul FCM Bacau catre Sport Club” – a declarat Daniel Scanteie.

FCM Bacau a castigat Cupa Ligii in 1998, dupa o finala adjudecata cu 3-2 in fata Universitatii Cluj.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Super! Ar fi fost pacat sa se instraineze un trofeu care nu poate apartine unui singur individ, ci fotbalului bacauan. Probabil ca nu este cel mai important si mai valoros trofeu, dar pentru cei care iubesc fotbalul bacauan Cupa Ligii are o insemnatate aparte

  2. Oameni mici, cupa de rahat. Altii aspira la campionate mondiale, la glorie, in vreme ce fotbalul bacauan se zbate in mlastina, printre alte broaste

  3. Bacaul in ’72-’73 ar fi tebuit sa fie campioana, dar a cedat… pentru a fi depasita de Dinamo (Dinamo Bacau se subordona lui Dinamo Bucuresti); pana la urma a iesit Craiova…

LĂSAȚI UN MESAJ