La data de 13 mai a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii Postului de Poliţie Pârjol au depistat în flagrant un bărbat de 53 ani, din comuna Balcani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 185 din satul Ludaşi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor bilogice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată s-a stabilit că bărbatul în cauză are dreptul de a conduce suspendat ca urmare a unei alte constări în flagrant a infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Având în vedere succesiunea infracţiunilor comise, faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără a deţine permis de conducere.PUBLICITATE