Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău recomandă participanților la manifestațiile publice să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele și să respecte indicațiile polițiștilor.

Evitați conflictele, iar dacă în preajma dumneavoastră sunt persoane cu un comportament sau atitudine agresivă, nu încercați să interveniți pentru a le opri. Cereți sprijinul celui mai apropiat polițist sau sunați la 112.

Îndepărtați-vă de cei cu un comportament neadecvat sau care au asupra lor obiecte periculoase și sesizați polițiștii.

PUBLICITATE

Conducătorilor auto le recomandăm să respecte cu stricteţe semnalele polițiștilor.
Nu forțați barajele impuse și respectați indicațiile polițiștilor cu privire la rutele ocolitoare. Acestea au rolul de a proteja vieți și a preveni accidentele.

Reduceți viteza și manifestați prudență dacă vă aflați la volan și treceți pe lângă un grup de manifestanți.

Folosiți locurile de parcare special amenajate și nu lăsați în vehicul, la vedere, bunuri de valoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Asta este epica. E ca si cum Politia ar recomanda unor violatori care umbla prin oras si fac prapad, deci le-ar recomanda sa nu faca prea mult zgomot in timp ce violeaza.

      • Demonstratiile din Bacau si din tara au fost ilegale, lucru incontestabil, exista legislatie, recte Legea 60/1991 republicata in 14 aprilie 2016, iar articolele incalcate au fost cu duiumul. Ca demonstratiile au avut un substrat moral valid, este adevarat. Dar este ca si cum un talhar explica instantei ca a furat pentru ca avea un copil bolnav in spital. Judecatorul nu comenteaza legislatia,, o impune asa cum este ea. Mai grav, insa, este faptul ca in lege este stipulata responsabilitatea Primarului cu privire la procedura de administrare a unei demonstratii, si daca e sa ne luam strict legal, nenea primarul este in mare belea. Si nu numai. Daca vreun binefacator ii face plangere penala pe temeiul lui 60/1991, poate intra – culmea – la capitolul abuzul in functie, pentru ca primarul avea resposntabilitatea sa sesizeze Jandarmenria si sa ia toate masurile pentru a fi scoasa populatia din spatiul public ocupat ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ