La data de 02 septembrie a.c., între orele orele 14:00-18:00, polițiști rutieri și de ordine publică au acționat pe linia prevenirii victimizării pietonilor prin accidente rutiere.

Polițiștii rutieri au urmărit conșiențizarea conducătorilor auto cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație și necesitatea adoptării unui comportament preventiv de către toți participanții la traficul rutier.

În cele patru ore de acțiune polițiștii au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.170 de lei.

PUBLICITATE

Dintre acestea, 15 sancțiuni au fost aplicate pietonilor care traversau artrele rutiere prin loc nepermis, iar restul conducătorilor auto.

De asemenea, polițiștii au reâinut 17 permise de conducere pentru neacordare prioritate pietoni, viteză excesivă și depăsiri neregulamentare.

Un tânăr de 28 de ani, din Bacău, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism, în localitatea Luncani, cu viteza de 103 km/h. De asemenea, conducatorul auto s-a angajat în depăsirea neregulamentară a unui alt autovehicul.
Tânărul a fost sancționat contravențional, iar complementar s-a dispus reținerea permisului de conducere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ