La data de 22.09.2015, in jurul orelor 09:30, pe D.N.2 E85, pe raza localitatii Nicolae Balcescu, jud. Bacau, un echipaj de politie rutiera din cadrul Serviciului Rutier – Biroul D.N.E., a depistat in trafic un bărbat de 45 de ani, din comuna Ostra, sat Tarnacioaia, jud, Suceava, în timp ce transporta cu auto, cantitatea de 1100 pachete cu țigari diverse marci, cu timbru de Ucraina, fara documente legale de provenienta.

Conducatorul auto a fost condus la sediul Biroului Vamal Bacau, unde atat cantitatea de tigari cat si auto, au fost predate lucratorilor din cadrul SICE Bacauc care au preluat cercetarile,

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii imnfracțiunii prevăzute de art. 296 alin. 1 lit. L din Legea nr. 571/2003.

PUBLICITATE

Față de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ