În ziua de 17.09 a.c., un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, a desfăşurat o acţiune punctuală pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice în zona oraşului Comăneşti.

Jandarmii au depistat în jurul orei 13.30, în zona fostei mine Filigeni, zonă aparţinând Fondului Forestier Naţional, proprietate a U.A.T. Comăneşti, trei bărbaţi care au tăiat în mod ilegal 21 de arbori, esenţă fag, cu diametrul între 15 şi 30 cm, cu scopul de a-i valorifica.

Au fost identificaţi P.M. de 33 de ani, C.D. de 42 de ani şi C.M. de 25 de ani, domiciliaţi în oraşul Comăneşti, cărora jandarmii le-au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracţiunilor prevăzute în Legea 46/2008.

PUBLICITATE

Masa lemnoasă de 11 m.c. rezultată în urma tăierii au fost predate organelor silvice, iar actele de constatare şi ustensilele folosite la comiterea faptelor au fost predate lucrătorilor de poliţie pentru continuarea cercetărilor în acest caz.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. asa si? de ce nu dati numele celor trei ca nu mai exista prezumtia de nevinovatie odata ce au fost prinsi in flagrant?! de ce nu spuneti exact ce se va intampla cu ei si ce pedepse vor primi sa vada si altii! sunt prea blande si va este teama ca se vor ingramadii si altii in padure sa faca bani? daca sunt pedepse mari poate ii sperie pe viitori “sculptori”. jandarmii ar trebuii sa aiba post non stop pe drumurile din comanest si spre asau agas ciobanus.

LĂSAȚI UN MESAJ